Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REA

Hur bra var inte detta för oss?

Allt gick i konkurs, känner igen större förlust

HM, Polarn, Cafét med det där teet.

Du tittar hålögd in genom panoramafönstret, REA tränger genom cigarettröken.

Funderar ett extra varv, vänder om med ett garv.

Du känner dig fri, känsla av eufori,
bubblar genom hela kroppen

Det här var ju toppen!




Fri vers av fjärilarärblommorsomdruckitvin
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-22 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjärilarärblommorsomdruckitvin
fjärilarärblommorsomdruckitvin