Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sveriges genom tiderna skickligaste målgörare


Fotboll, fotboll, fotboll!


En mästare på plan,
... men utanför?

En säregen
kombination av;
Stortrut, Taskmört och Sprätthök!

De allra flesta förlåter,
har överseende.

Sargade själar
får stå ut.

En vacker dag kanske pojkvaskern
blir en man...

Då ska vi omfamna honom!




Övriga genrer (Satir) av Jack E. Gladh VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-22 10:53



Bookmark and Share


    Askanden
jag gissar på ravelli! :)
2020-09-26

  Öknens Ros VIP
Undras vem denna skickliga anfallare är?
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST