Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att överleva och en del inte tror på mej gör mej ledsen och arg för jag vet vad jag har varit med om titta på minna ärr och se mej i ögonen


om att överleva och inte bli betrodd

i mitt hjärta är jag 15 år och i mitt betende

yngre en så men i minna erfarenheter är jag 

 

100 år eller mer . jag har varit med om mycket 

som en del har svårt att förstå och tro på det 

 

iriterar mej och gör mej ledsen . att överleva allt 

jag har varit med om och inte bli betrodd allt för 

 

ingenting minna ord kan inte varna eller ta lärdom 

ut av om dom tror att dom är tomma utan krafft 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-22 11:11



Bookmark and Share


  Androiden VIP
Genom att skriva här så berikar du, och expanderar, min värld. Tack.
2020-09-22

  angela Täubert fd Jansson VIP
Smärtan av att inte bli trodd genomsyrar din dikt. Men du ger av dig själv och visar en inre styrka som få har! Bravo.
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten