Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra vågat polis!

Polis på helt eget bevåg
på statens bekostnad sig försåg...
Med surfingbräda...
Chef sa, som att häda...
Nej, sa han, beredd nu på brottsvåg!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-22 12:33



Bookmark and Share


  ULJO
Jo de kan de också.
2020-09-22

  lodjuret/seglare VIP
Festlig ordad kostym som till maskerad, kriminell sågs förr som bastard, men den behöver ej vara en tjuv, för att föräldrars stund var ljuv, bara en själv ser sig som en charad...
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt