Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag skriver ned det här på datorn är det mindre än tjugo minuter innan höstdagjämningen inträffar. Lite trist, men solen skiner i alla fall!


Höstdagjämning

Höstdagjämning:

En röstsvag stämning
av svunnen sommar,
     av svunnen vår.

Känslornas
     stilla översvämning.




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-22 13:15



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Vackert vemod

Hösten är tiden då vi släpper ”gammalt” innan vi vilar i vinter...

Tack!
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP