Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tekannan

Tranorna flyger över bukiga himlen
för tunnaste tråd
två strån tråddes ögat
Minnen skänkes bort, Elsa 96 väntar
en sista transport
vi samlas till gravöl, medan levande skålar
Allt överflöd, skåpen tömmes
inget till eftervärlden gömmes
"vi anhöriga" går dit hon pekar
visar henne omsorg,
denna viljestarka dam
önskar vi över hundraåret fyller
Vardagen hon förgyller





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-09-22 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP