Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

Jag är
Omöjligt
Svår
Att förstå
mina nycker
inkonsekvent
Bestämd
Envis och sur
Jag är
Här
Ser allt
Hör allt
Vill väl
Har fel
Jag är
På er sida
Alltid
Jag är
Pinsam
Nogsam
Föreklok
Och djup
Jag har
Er
Jag bär
Er
Jag är
er
Alltid.

/Mamma




Fri vers (Fri form) av Spökskriverskan
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-22 14:25



Bookmark and Share


  Julio VIP
??
2020-10-03

  Svart svan
En givande och förklarande text som sätter in det mångtydiga begreppet "jag är" i ett begripligt sammanhang, vilket dessutom lämnar utrymme för mental expansion bortom själviskhetens gränser... bra gjort!
2020-09-25

  Domenico VIP
Vet inte varför din utsökta text i mitt sinne transkriberades till franska...
Je suis
Pas possible
Difficile
Comprendre
mes caprices

Hursomhelst närande läsning!
2020-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Spökskriverskan
Spökskriverskan