Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmars fjäril

Flyger så långt och landar 

på din kudde

får dina drömmar

känna kärleken så djupt

nuddar ditt ansikte

känns om allt är mjukt och gott

Drömmar om en tid som är bättre än tankens djup

Där sårbarheten gömmer sig

Drömmars fjäril sitter där

öppnar upp sina vackra vingar

Ger hopp glädje och värme

till dig i natten

Flyg flyg med isömnen

Drömmars fjäril är med dig

Alltid

Vaknar upp med ett leende......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-22 15:22



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
orden följer luftens lätthet
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP