Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta som rusar

 

Bara minuter

tills du finns här

ömhet

finner en kind

en blick

ett leende

en dag

en famn

en kyss

 

ett hjärta

som rusar mot kärleken.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-09-22 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP