Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullbordan


jag vill bli

och finnas till

i dina ögon


vill få

ett korn

av sanning


men inte mer

låt resten vara dolt

jag mäktar inte mörkret


som jag känner i dina ådror

kalla mig synsk

eller bara fönuftig


vi är här

en kort stund

en skärande sekund


nu är tid att älska

att få njuta

och bara vara de vi är


dårar in absurdum













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-30 15:52



Bookmark and Share


  Väsensskild
Gripande, ärligt och vackert! Känns som du skrivit till mig.
2020-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP