Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om rädslan att en gång bli ensam och dö sist utan någon vid änns sida


alla försvinner i från mej på ett eller ett annat sätt

allt och alla som jag älskar dör eller försvinner på ett 

eller ett anatt sätt ensamheten jagar mej runt varge

 

hörn följd av döden . dom springer i varg trav efter mej 

och väntar på att jag ska göra ett misstag och falla så

 

dom kan ta mej hem till sinna riken i mörkret . där dom 

inte synns till baka till verkligheten igen i mitt liv så blir 

 

minna väner och släcktingar som jag växte upp med bara

mindre och mindre . i min generatoin och bakåt men framåt 

 

växer det fram nya gener så det knakar barnen som jag inte

sett växer och är stora jag har missat så mycket i deras liv för 

 

att inte tala om min egen dotter och hennes stackars moder som 

jag inte har hjälpt med pengar eller min närvaro jag känner mej 

 

som en svikare och en dålig pappa med all rätt jag önskar jag kunde 

tillgodogöra henne på något sätt för alla måsste betala för sina synder 

 

allt har ett pris i form ut av karma i mitt liv och tro i alla fall för alla 

försvinner i från mej på ett eller ett annat sätt 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-22 18:14



Bookmark and Share


  den nakna poeten
jag brukar säga sådan är döden
2020-09-22

  angela Täubert fd Jansson VIP
Du belyser livets gång i detta poem.
Vi mister alla personer runt omkring oss,
och som Anita Lindblom en gång sjöng "sånt är livet"
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten