Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför blir det sådan osämja för att man inte passar ihop proa lyckan med någon annan i stället för att bli elak


varför är livet så orättvist och underbart

varför är livets så orättvist och underbart 

samtidigt för olika människor vad är det 

 

som kräfs för att bli lycklig för att sedan 

bli lämnad och orättvist behandlad varför 

 

vill man såra någon man har älskat så starkt 

en gång varför vill man hämnas någon man 

 

har delat sit liv med en gång ?




Fri vers av den nakna poeten
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-09-22 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten