Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En jättes löständer



föll över sommarens sista gröda
då han av misstag lade prillan i näsan
i stället för under läppen.

- Tocket elände ropade han
då tänderna flög all världens väg


Anm.
Dessa innehåller djurens vinterfoder, halmen
Vi får aldrig glömma oss
och gå på styltor så vi inte ser
blommorna
vid vår fot
som finns där, bara vi ser dem




Övriga genrer av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-09-22 20:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bra morgongodis för ögat.
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP