Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en orkidés rot

Som en orkidés rötter söker ljus och näring
söker vi syre och kraft
för att växa

Näringsbristen
gör oss skör
vi går sönder
som nariga rötter

Men inombords finns
tråden som håller oss samman
likt en orkidéns rot




Fri vers av Eleni_
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-22 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eleni_
Eleni_