Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har alltid varit så hjälplöst förlorat i allt

jag har alltid varit så hjälplöst förlorad i allt 

jag är stor och stark och beskydar dom svaga 

 

och dom äldre barn och handikappade men

endå är jag så konflikträdd och rädd för att 

 

säga vad jag tycker till en del för saningen har 

ställt till mycket problem för mej ut av sådana 

 

som lever på en annan planet och vägrar inse 

saningen för att den är till egen nackdel och dom 

 

andras fördel så dom lever i en förnekelse när det 

gäller vänner förhållanden och i många andra olika

 

sitvationer och så fins det energi tjuvar eller dom

som planerar och ställer till med intriger för att sedan 

 

stå och se på med njutning när andra faller i deras fäller 

som en pyroman betraktar sina flamor som han tänt på 

 

varför har saningen blivit så svår att hantera jo på grund

av sjuka mämniskor som inte vet sitt bästa och en del andra 

 

trycker ner någon stackare för att imponera och framhäva

sej skälva och jag skälv har varit en förvirrad själ som har

 

slagits i ursinne fasst jag hatar våld för det skrämmer mej

något otroligt och har gjort sedan barnsben när jag fick

 

mycket stryk som tog fram så mycket negativt i mej tyvärr




Fri vers av den nakna poeten
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-09-22 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten