Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sanningen (Min klimatkamp 22/9)

Jag kommer inte ställa mig utanför kommunhuset på fredag (och tyvärr verkar det som om ingen annan i min kommun kommer att göra det heller), men jag tänker stå någonstans ute i skogen med ett papper där det står något om att det pågår en global klimatstrejk.

I morgon ska jag ta fram papper och pennor och försöka vara kreativ, och jag ska inte tänka på de dåliga nyheter jag fått idag om min sjuka vän för då faller jag isär och till marken och kan aldrig resa mig igen.

Och jag ska inte tänka på att jag inget kan göra för min vän, och jag ska göra det jag kan.

Om jag hade ett val skulle jag göra allt för min vän och inget för klimatet; det är sanningen.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-22 21:55



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Självklart! Vad ska man annars göra.
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP