Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tre magiska orden

Dig älskar jag
Nä, nu vart det ju fel
Älskar jag dig
Nä, nu vart det ju fel igen
Jag älskar dig!
Ja, så ska det ju låta
Helt rätt
Kan nog inte sägas allt för ofta till den som man
håller av...

Ken Cassel
22/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-22 23:21



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Kärlek sagt med humor!
2020-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel