Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En arg pojke

Jag var ofta arg som liten pojke.
Jag slog mot väggar.
Jag slog hårt.
Jag slog tills knogarna började blöda.
Jag var en arg pojke.
Jag var en tyst pojke.

Väggarna var också tysta.
Jag slog dom.




Bunden vers av Den Blå Tallen
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-22 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen