Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt nästa liv vill jag bli till en Lieman

En rättskämpe utan dess like
En levande död som går omkring och hugger huvudet
av människor som inte har något existensberättigande
Alla de som har gjort bort sig så kraftigt att det inte finns
några ursäkter kvar
Ingen återvändo
Mördare, pedofiler, hundtjuvar och annat löst pack
Alla de som vet om vilka skitskallar de är
Alla de som är genom falska och onda utan någon som
helst empati för någonting
Alla de som har försatt sin chans att få umgås med andra
människor i huvudtaget
Alla de som ingen kommer att sakna när de väl är borta
Jo, det här är något som jag skulle kunna tänkas göra
i mitt nästa liv på heltid då mitt liv i alla fall skulle ha
fått sig en mening
Att rensa upp bland slödderna som inte gör en endaste
människa glad
Alla de som har gjort saker som inte ens finns med
på kartan över vad man får göra
Jo, det vore någonting det
Världen skulle bli till ett bättre ställe att bo på utan
dessa individer...

I mitt nästa liv vill jag bli till en Lieman!

23/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-23 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel