Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är en sådan där funderingarnas kväll på gång ... ... Hav tröst, det går över så småningom ...


Transminerade situationer ...

... är ej enbart
någonting 
som hör till
subdysfunktionella relationer ...

Likväl det är något av
det allra mest skrämmande
jag kan tänka mig

Ty allt det i själva
upplevelseögonblicket
så fullständigt 
underbara, perfekta

blir ju mer perfekt
och underbart det känns

i efterhand omvänt
allt annat än det du känt

och då mer som ett
dysproportionelt
utifrån situationen
predestinerat helvete

Med facit i hand
kan det lätt bli
en och annan 
självdestruktiv tanke
som föds

då vägledning saknas
när det 
som allra mest behövs ...

 

 

 

________________________

Publicerad tidigare här i juli 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-23 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP