Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen fartdåre

 

 

Vad är höjden av försiktighet?

 

En snigel som saktar in i en kurva!




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-23 09:04



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Full gas spar tid och med plattan i mattan på E4:n mellan Tälje och Sthlm vinner den som krockar först och kommer med i femmans "Vägens hjältar".

2020-09-23

  överlevaren VIP
Ja med snigelfart går det allt annat än undan.....
2020-09-23

  Marita Ohlquist VIP
Kan vara bra att sänka farten när man tycker att det går för fort!
2020-09-23

    Lena Staaf VIP
Ett föredöme!
2020-09-23

  ULJO
Tänk om vi kunde vara lika försiktiga.
2020-09-23

  AiA Maria den fria

Tänker att vi nog alla någon gång har saktat in av osäkerhet o rädsla...

Tack!
2020-09-23

  Feliaxel VIP
Precis
2020-09-23

  angela Täubert fd Jansson VIP
Och höjden av rädsla är väl att stå på en mattkant och inte våga hoppa. : )


2020-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP