Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmande kylan

Jag sa
- Jag är inte sån
som väntar,
fast du nog
är värd en väntan.
Hundra år
eller så.
Jag sa
-Du får komma sen,
när alla åren gått.
Till min skrivarstuga i skogen,
där är jag.
Jag och katterna.
Tystnaden,
fukten i luften mellan granarna.
Den värmande kylan.
Du får komma och hälsa på.
Och
om du vill stanna
ska jag låta dig,
trots alla hundra år som gått.
Jag sa
-då är det du
som har väntat.
Hur fin
du än må vara,
är jag inte sån.




Fri vers (Fri form) av Spökskriverskan
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-23 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spökskriverskan
Spökskriverskan