Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldfluga bland stråna

Tack och hej, för evigt, tills vi syns igen på det sättet,
sa en eldfluga bland stråna i risfältet.

I brist på hörlurar, nu kvarterets ljudskap tar över.

Någon omedveten inför mig, söker någon för mig medveten.

Ett annat språk genom balkongdörren,
blir långsamt till mina egna röster.

 

 




Prosa av Marcus B
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-23 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B