Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid dina fötter

Men miltals bort
Med blödande ärr
Och själen på fel ställe
Ber jag dig
Att älska mig
Och hjälpa mig
Samla ihop alla trådarna
I det nät som är jag




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-07-14 21:21



Bookmark and Share


  ***Wicke***
precis... en önskan som kanske infinner sig snart.
Bra text
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP