Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett datum för klimatkrisens slut

Jag tackar månen för dess trofasta ban!
Snart här hel igen trots att jag tvivlat,
sedan någon spydde ut den förra.
Nu kan jag se skönheten
i mitt ändliga medvetandes barrblomma.

Vilken lycka att Partiet har givit ett datum för klimatkrisens slut.
Stackars de militanta individualisterna som inte kan tro,
det är sannerligen synd om dem. 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Marcus B
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-23 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B