Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mig

Du rör vid något
I mig
Som för mig
Vidare
Dina händer
Lämnar spår
Av sammet
På min hud
Och i dina ögon
Är jag hel




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-07-14 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP