Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatan


Avgjord form
asfalterad, övertäckta
gatans gamla stenar
graniten
tall och björk
kanyler
fimpar, skit och tårar
vakna nu.




Fri vers (Fri form) av söderglöd
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-09-23 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

söderglöd
söderglöd