Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är redan fylld av sorg och saknad jag saknar honom så mycket och jag sitter inlåst så jag kan inte ta farväl det är synd


en av minna bästa vän och hund Aston avlivas i morgon

jag har hafft och göra med en mellan snaoser som 

jag spenderade mycket tid med förra sommaaren 

 

vi cycklade promenerade simmande var ute på nätterna 

och gick han brukane sitta i mitt knä när vi hadde grill

 

party han var alltid med i djuppt mitt hjärta minnet och 

tankar önskningar och stark saknad för han är älskad ut 

 

av många som han skänkte glädje bus och kärlek när jag 

såg in i hanns ögon och pratade så var det som han förstog 

 

vad jag sa det var min upplevelse då i alla fall men vi står 

varandra mycket nära men jag sitter inlåst och kan inte

 

träffa honom och i morgon försvinner han i från jordens

yta för jag fick ett telefon samtal i dag att dom ska avliva

 

honom i morgon kl 13 :00 bara fem år men pågund ut av

 

hällso problem så jag har gråtit så mycket i telefonen med 

min dotter som och så var mycket förälskad i hunden som 

 

var ute och gick mycket med den och träna Aston jag brukade 

även cyckla fem km ungefär till en god vän som har en amrekansk 

 

varg hund  för dom lekte så bra i hop på deras sjö tomnt på land 

och i vattnet och överalt på hela tomnten och in i vassen dom lekte 

 

så bra i hop och i morgon är han borta det känns starkt i mitt hjärta 

farväl Aston vi syns i himmlen när min tid är kommen vänta mej där 

 

jag ska se efter dej på nattens himmel och den stjärna som blinkar 

starkast där är du när jag ser den så tänder jag ett ljus så du ser mej 

 

i från nattens stjärn himmel då ska vi minnas vår tid till samman i glädje 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-23 21:18



Bookmark and Share


  Androiden VIP
Du har en inre låga som glöder bakom orden. Livet har prövat dig men din styrka övervinner allt som slängs i din väg. Lycka till!
2020-09-23

  angela Täubert fd Jansson VIP
R:I:P Aston du vackra hund.
Nu springer du över himmelsbron till hundhimlen där får du leka och mysa.

2020-09-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten