Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sju fattiga riddare sjöng en area på en plan i Sing-a-poor... Undrar just om det finns högvis av filatelister i just en stad som Porto? Kanske anställda vid posten hade som sport att fira semester där...


En man fick en gång en gåta att lösa





Det var en gång en man på resa i Syracusa
som minsann drack och så sig berusa
att han som knackade på fel port
samt av öppnare i lucka som en sport
ställde till honom en gåtfull gåta
vilken gjorde honom tårfylld av att gråta

(Fråga om en ort
Ledtråd
Företagsamt ställe på mera gräsrots nivå

Svar
kommer senare)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-23 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP