Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utbrottsbenägen

En flyktlinje genom etern
Iskall och brännande het
Som att hoppa på ett godståg i farten
Och skena rakt ut i verklighet

Låta värld möta värld
Och inte hinna undan smällen
Byta roll med sig själv
Och vända alla speglar utåt

Och förresten: varför skulle det bara
Finnas ett sätt att vara sig själv
När det finns så många sätt
Att vara nån annan




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-23 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP