Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Del av dig

Frågan gäller inte
Vem som höjs till himlen
Eller hävs i Hades
När timmarna ska räknas
Fråga dig istället
Vilken del av dig
Som redan nu är där
Glöder, pyr och brinner
Slocknar, svalkas, släcker
En brand som aldrig hejdats
Ett hav som aldrig krusats
Är orsak att du lever
Så fråga redan nu
Vilken del av dig
Som redan nu är där




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-23 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP