Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med vaddå?


Vilken mening
Vaddå, vilken mening?
Vaddå,vaddå sa ru
Meningen med vaddå?
Jag hör inte
Kan du höja rösten
Slå på radion
Sjunga
Prata om väder och vind
Snickra
Reparera bilen
Jobba på
Återigen
Vilken mening
och framförallt
Vems mening
Vaddå, vaddå ra
Meningen med vaddå
Är det sååå viktigt?
Vems mening med
vaddå,vaddå
Din,min,ryggradsdjuren
Insekterna som försvann
Livet
Döden
Han,hon,den,det
Ska det nu plötsligt vara så
viktigt...?
Kan du vara snäll att höja
rösten,slå på radion,sjunga
och prata om väder och vind..!!!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lottie Ålhed VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-23 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP