Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryderi

Det är något visst med att
filosofera.
Det är också ett sätt att
analysera
ett och annat som går att
argumentera.
Allra bäst är förstås att
dokumentera.

Tankars djup är värda att
beakta.
Ibland lönar det sig att
avvakta.
Tvekar man är det bra att
kontakta
någon, med avsikten att
få fakta.

När man får en slutsats att
fungera
ska man inte dras till att
briljera,
utan hellre lockas att
addera
annat som ger skäl till att
fundera.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-24 09:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Verkligen sant och läsvärt! Tummen upp och bokmärkning! Minsann toppen!!! :)
2020-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström