Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan morgonen är här..


När dagen vandrar in
i skymningsland

Befriad ifrån jäkt och brus

Ska sånt som skurit
alltför vasst

Få tid att läka ut

När allt är höljt i milt
och dunkelt ljus

Ska natten komma till
ditt hus

Och laga sånt som
trasigt är

Innan morgonen är här




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-24 10:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den underbara skönhetssömnen som rensar hjärnan från allt skrot.
Fint skaldat av dig
2020-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP