Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets tråd

Lömskt är det på ödets väv
Sakta det vävs av ödets nycker och den enögda ler
Vi vill böja det och inte se mer
Men ödet ser inte din vilja och fortsätter att le
Kan jag finna dess väg
Kan jag förlika mig med dess svar
Jag vet inte om väven är klar
Jag väntar tålmodigt på tråden som ej kan gå av




Fri vers av Caroline177
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-24 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline177