Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap och lakejer

Galenskap med mina vilda lakejer.
Släpper loss, släpper allt, fantasin den får flöda.
När det sker händer det grejer.
Jag är fri, älskad och hjärtat slutar blöda.
Impulsiv är mitt signum, gör vad jag känner.
Släpper allt och låter mig andas en stund.
Ensamheten är inte längre min sak, jag har vänner.
Sover gör jag nästan inte, knappt en blund.
Älskar gör jag tills det inte går att älska mer.
Hjärnan jobbar och tankar snurrar.
I min fantasi är det tumult men du ler.
Länge leve mitt liv, vi hurrar.
När det sker händer det grejer.
Du skulle gilla galenskapen med mina lakejer.




Bunden vers av Hjortronblomma
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-24 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjortronblomma
Hjortronblomma