Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*


melankolin fällde upp sitt paraply
och skyddade sig mot det starka stjärnljuset




Fri vers av Androiden VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-24 16:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var fin
få ord berättar mycket
det är konst!

2020-11-27

  angela Täubert fd Jansson VIP
två rader som berättar en hel historia. Bravo!
2020-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP