Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommar

I din närhet.
Väduren och vildrosorna.
Promenad i porlande brus.
I samma smekning som natten.
Drömmar sluter sig i snäckskal.
Omsluten av vackraste gladiolus.
Färgstark och genomskinlig.
Som övergiven sensommar.
Vi älskar.
Men inte oss själva.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-09-24 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP