Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillägnad en arbetskamrat


INFÖR GUDS ANSIKTE

Jag kan boosta ditt ego

Det tjänar ingenting till

Men vi kan bygga med lego

Bygga små hus, om du vill

Få igen det vi förlorat

Som en kompensation

Groll som blivit uppförstorat

Smälter bort vid Guds tron

 

Frossar vi i paranoia

lider vi nederlag

Vi behöver metanoia

Vi behöver den i dag

Låt oss skratta och skoja

så att åskmolnen flyr

kasta av varje boja

och äntra ett äventyr!

 

LARZ GUSTAFSSON 24/9 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2020-09-24 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP