Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration version av Anya


Att finna sig själv

Att finna sig själv kan vara svårt
det gäller att komma åt
de toner som sjunger åt samma håll
och inte strävar mot moll
då bildar de en samstämmig frekvens
och blir underbart ens




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-24 18:46



Bookmark and Share


  ULJO
Så bra skaldat
2020-09-26

  bibbi ahrnstedt
Fint, ja det gäller ju att komma åt de där tonerna
2020-09-25

  Blomma-Stjärna VIP
Så fin - tycker om!

Förstår att du blev inspirerad av Anjas Promemoria - jag också blev helt tagen!
2020-09-24

  AiA Maria den fria
HOPP-ingivande


Tack!
2020-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP