Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker efter något

Jag söker efter något
Men jag vet inte vad det är
Det enda jag vet säkert
Är att det inte finns nå’n stans här

Någonting inom mig känns trasigt
Det är därför jag gör fel
Och kanske är mitt sökande för evigt
Men jag måste söka för att bli hel

Och inte är det kärlek
Den har jag redan provat med
Kanske är det mitt förflutna
Vad det än är ska jag hitta det.

Dörrar måste stängas
Stigar lika så
Kanske måste jag hoppa
från en hög platå

Jag måste våga för att vinna
Kanske ta en förlust då och då
Snälla hjälp mig hitta vägen
Så att jag till slut kan få förstå

Jag söker efter något
Men jag vet inte vad det är
Det enda jag vet säkert
Är att mitt sökande ej slutar här.




Prosa av elkaxibro
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-24 20:07



Bookmark and Share


  den nakna poeten
jag har sökt i hela mitt liv efter något eller någon men nu till min ålder så förstog jag att det var mej skälv som det drog kallt i ett hål ut av saknad inom mej men det är jag det bra skrivet fortsätt så jag känner igen mej i dina ord bra Bravo !!!
2020-09-24
  > Nästa text
< Föregående

elkaxibro
elkaxibro