Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om förändring från kärlek till separation


jag saknar dej som du var

jag saknar dej kom till baka som du

var när jag träffade dej för du var så

 

underbar då jag älskade ditt sätt för 

du var helt underbar men jag klarade 

 

inte ut av den du blev och jag förstår inte 

varför eller hur det blev som det blev var 

 

tog du vägen för du är så mindre vacker

nu 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-09-24 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten