Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heltäckningsgardiner (om att inte kunna skriva)

att aldrig kunna skriva
dit sången hör hemma
att aldrig uppnå, aldrig kunna förklara
det där som måste ut ur kroppen
som hotar sprängning

jag sjunger
andras ord

när de står där, orden
lyser de inte igenom gardinerna
och jag står framför fönstret och önskar
att jag kunde skriva

att jag bara fick bli bländad
en
sekund

för att sedan glömma
och frustrerad
börja skriva igen




Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-24 20:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
men det är fantastiskt bra beskrivet
och fina liknelser
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser