Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vandrar i gamla spår

jag vandrar i gammla spår och försöker

läka minna sår som sitter djuppt in i min 

 

själ det är påminelser i från det förflutna

för att inte glömma minna synder för dom  

 

har satt sej ända in i benmärgen 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 74 gånger
Publicerad 2020-09-24 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten