Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Doften av gummi

knakande knaster
under gummidäck
stånkar fram i vattenskog

solen steker gröngöling
krockar med en kråka
luften som i regnskog

gummiljud på grusväg
vattenglitter och skvalp
livet doftar lugnt hopp

just nu




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-24 23:52



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Det var en snubbe 1985som sa att felet på mig är att jag hoppas på saker. Det ser jag som en komplimang numera. Jag har till skillnad från honom nåt att hoppas på. Himmelriket.
2020-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP