Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obehag

jag ville inte
hon var ju så förändrad
kallprata
ty det var inget hopp
för vintern som nalkades
därför fäste jag blicken
vid löv snurrande runt oss
omvägarna jag tog
kändes som motsatsen
till hennes riktning
men det finns inget mer
vilseledande än
en sådan tanke




Fri vers (Modernistisk dikt) av alicja lappalainen VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-09-25 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP