Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pratade med en god vän ikväll och fick lyssna på en underbar bitterljuv sång Skrev denna efter att ha lyssnat Handlar inte om mig men är en reaktion på min väns saknad och sorg


Förlåt mitt Hjärta

Förlåt mitt Hjärta

Nu har jag återigen kört över dig

Gav dig till ännu en otacksam typ

Det vi kallar kärlek var skilda världar

Jag tyckte det var kravlöst och äkta

Han tyckte mitt hjärta var bara en trofé

Jag var bra att ha när egot hans var klent eller han behövde något

När det passade så slängde han mig åt sidan

För att sen komma springande när han behövde något igen

 

Förlåt mitt Hjärta

Du älskar inte lätt

Men när du Älskar ger du allt

Tyvärr fick du inget tillbaka

Förlåt mig för att jag lät dig bli krossat och trampat på

men lova mig att inte sluta slå för mig

Förlåt mig och låt mig finna ett bättre hem för dig

Förlåta kan jag men kommer aldrig glömma

 




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-25 01:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om, dessvärre, mångas bistra verklighet!
2020-09-25

  Öknens Ros VIP
Att ge men inget få
Kan man nånsin förstå
Hjärtan krossas lätt
Vad är det för sätt?
2020-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP