Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

I min diamant pallkrage.
Där kärleksört blomstrar.
Fladdermöss av månsten blickar ut över
vykorts vackra stränder.
Det kunde varit vi.

I mina drömmar.
Där suckulenter grönskar.
Pantern av onyx beundrar fullmånens
skönhet.
Det kunde varit vi.

I mina utsträckta händer.
Där önskan om att omfamnas.
Ensam vit lilja
i den sömnlösa natten.
Det kunde varit vi.

I min sammetslena smekning.
Där himlen av pärlemor.
Havsörnen och kungsörnen återförenas.
Det kunde varit vi.

I mitt kärlekshoroskop.
Där våra stjärntecken passar.
Du ametist. Jag rosenkvarts.
Det kunde varit vi.

Det kunde varit vi.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-25 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP