Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dova färgers nyanser

Stilla tiger natten

Dagen full av liv

Ett andetag i gryningen

Medan ljuset andas ut

Fyller sina lungor

Med munter fågelsång

 

När kvällen kommer smygande

Drar skymningen en suck

Nu kommer natten åter

Med sitt stilla sinne

Skänker fågeln lite ro

 

Imorgon börjar dansen åter

Som skänker våran vardag

Nyanser utav dova färger




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-25 07:11



Bookmark and Share


  ULJO
Briljant detta
2020-09-26

  den nakna poeten
lika grym som vanligt vackert Maria !
2020-09-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om dag och natt, ljus och mörker!
2020-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP