Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Kampen mot mörkret av Tomas Karlsson


Mannen i svart

Jag kommer om en kvart
sade mannen i svart
femton minuter kvar
av ditt liv.....
sedan är det slut på
allt bråk och kiv.
Men jag hoppas komma igen
med ett liv i himmelen




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-25 08:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin
2020-09-26

  Sparvögat VIP
”Ett liv i himmelen ”
En önskan att stilla bedja om när slutet kommer.
2020-09-25

  AiA Maria den fria
Kort o koncist!

Gillar!

Tack!
2020-09-25

  Respons VIP
Kortfattad och drastisk!
2020-09-25

  Tomas Karlsson VIP
Tack för det! :-)
2020-09-25

  bibbi ahrnstedt
Fint och skönt slut
2020-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP